Emelőgép ügyintézés

Emelőgép ügyintézés
Munkavédelmi szolgáltatásaink között ott van az emelőgép ügyintézés. Meglévő emelőgépeit megvizsgáljuk, újak munkába állítása előtt az emelőgép ügyintézés teljes folyamatát elintézzük Ön helyett. Olvassa el, hogyan segítjük Önt ebben!
érintésvédelmi felülvizsgálat
Az érintésvédelem nyilvánvaló munkabiztonsági kategória. Mindenki kötelességének érzi, hogy megóvja kollégáit, munkavállalóit az esetleges balesetektől. Olvassa el, mit tehet ennek érdekében azon túl, hogy bízik a villanyszerelőkben…
munkabaleset
A munkahelyi balesetek nyilván váratlan helyzetek, amelyek sok céget meglepetésként érnek. Vajon mit lehet tenni, azért, hogy e senki által nem kívánt helyzetre fel legyünk készülve, és megfelelő forgatókönyv álljon rendelkezésre? Olvassa el, hogyan, miért szükséges a munkahelyi baleset kivizsgálása és dokumentálása!
A munkavédelemről legtöbbünknek az ellenőrzés és a bírság jut eszébe. Azonban ennél többről van szó. Miért lehet fontos a munkavédelem, azon túl, hogy megússzuk a bírságokat?

Munkahelyi kockázatértékelés

munkahelyi kockázatértékelés
Munkahelyi kockázatértékelés a munkavédelmi ellenőrzés főpróbája. Górcső alá vonjuk vállalkozását és megtaláljuk azokjat a pontokat, amelyeket ki kell javítani. Vajon mi tartozhat ide?

Munkavédelem, munkavédelmi szolgáltatások

munkavédelem
Nem csupán a bírságokat kerülheti el, de a biztonság tudatának nyugalma legalább olyan fontos. Tudta, hogy a munkavédelmi bírság akár 10.000.000,- Ft-ig terjedhet? Továbbá kizárhatják pályázatokból 2 évig? Olvassa el, hogyan kerülje el ezeket a szankciókat!
TOP