Olvassa el, miért érdemes bennünket választani azon túl, hogy...

 • Kiválóan képviseljük Önt, a munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem területén,
  és nagyszerűen szót értünk az ellenőrző hatósággal.
 • Megbízható jogkövetéssel segítjük
  Napi gyakorlatunk megköveteli a pontos jogkövetést, ezért kifogástalanul, a változó szabályoknak megfelelően gondozzuk dokumentációját.
 • 100% garanciát kap szolgáltatásunkkal
  Minden megbízásért 100% teljes körű felelősségbiztosítással vállalunk garanciát. Nem érheti meglepetés!
munkavédelem, Work-Véd

Kiszi József informatikus mérnök, munkavédelmi szakmérnök, munkabiztonsági szakértő és tűzvédelmi főelőadó vagyok, a Work-Véd Kft. ügyvezetője. A vállalkozást 2008-ban alakítottam.

Az utóbbi években az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőségnél, mint munkavédelmi felügyelő dolgoztam, ezért úgy gondolom, hogy rálátásom van mind a kettő oldalra. A tűzvédelem és környezetvédelem területén dolgozó kollégáim is hatósági tapasztalattal és a saját területeiken szakértői jogosultsággal rendelkeznek.

A környezetvédelmi szakértő kolléganőm mind szakmai, mind jogi végzettséggel rendelkezik, így valamennyi szakterületre vonatkozóan széles rálátással koordinálja a feladatokat.

Sajnos a szervezett munkavégzés keretében előforduló súlyos veszélyeztetés esetén kiszabható munkavédelmi és tűzvédelmi bírság  10.000.000,- Ft-ig terjedhet, a környezetvédelmi bírságok is milliós tételek, továbbá a jogerős bírságot kiszabó határozat további jogkövetkezménye a cég pályázatokból való kizárása 2 évig.

Az évek alatt végrehajtott több száz hatósági ellenőrzéseink tapasztalataira hivatkozva megállapítható, hogy kevés azon munkáltatók száma, ahol egy lefolytatott ellenőrzés, ne tárna fel hiányosságot, mely elsősorban a cégvezetők tájékozatlanságából adódik.

Az önkéntes jogkövető magatartás kialakítására, ezzel bírságok megelőzésére szolgál az adott szakterületen tevékenykedő kiváló szakemberek alkalmazása, akik a telephelyi munkatársakkal együttműködve tudják a megfelelő szakmai struktúrát kialakítani és működtetni.

Az ügyfeleink a következők miatt veszik igénybe szolgáltatásainkat:

 • Hatósági büntetéstől mentes működés biztosítása
 • Eredményes hatósági ellenőrzésekben való részvétel
 • Balesetmentes környezet kialakítása
 • Balesetekből származó perek minimalizálása
 • Jogszabály szerinti működési feltételek elősegítése, fenntartása és azok ellenőrzése
 • Mindig az aktuális szabványnak megfelelő teljesítés, automatikus jogszabálykövetés
 • Teljes körű, határidő nélküli titoktartás
 • Az általunk elvégzett munkákra 100%-os felelősséget és garanciát vállalunk

Ellenőrzések esetén szakmai segítséget kap a hatóságokkal szemben eljárásjogi szempontból, munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi kérdésekben.

A jogellenes gyakorlat igény szerinti megszüntetését a munkáltatóval egyeztetve közösen oldjuk meg.

Kiszi József ügyvezető

A munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi audit és a rendeletekben, szabályzatokban kötelezően előírt dokumentumok elkészítése után...

Nyugodtan várhatja a hatóságok ellenőrzéseit!

TOP